Robotland

Robotland opent zijn deuren vanaf 28 december!

17.12.2020

Robotland, het gloednieuwe educatief themapark in Essen van onze voorzitter Luc Van Thillo, en tevens partner van onze club mag haar deuren openen vanaf 28 december!

In dit gloednieuwe technologiepark wil Robotland jouw op een ludieke en leerrijke manier laten kennismaken met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. En dit op een interactieve manier! Kruip in de cockpit van een vliegtuigsimulator, fiets in VR over de Grand Canyon, laat een drone acrobatische toeren in de lucht maken, bestuur zelf een compactlader, een grijpkraan of zet een robotarm in beweging … 
In Robotland ben jij aan zet!

Interactiviteit en fun staan hier centraal. Dus bewonder en ontdek vooral zelf de technologie achter onze exhibits aan de hand van zes thematische routes. Onze reisgids zal je de nodige informatie geven bij elke opstelling. Handig om je bezoek zo optimaal mogelijk te beleven … En wie weet prikkelen we jouw talenten wel!

Sommige exhibits vragen wel om bepaalde veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een veiligheidshelm of -schoenen. Wanneer je deze thuis hebt kan je ze zelf meebrengen. In het andere geval kan je ze ontlenen aan onze infobalie.

Reserveer je tickets via https://robotland.clixx.be/nl/3-tickets

Tot snel in Robotland!

 

 

r
r