Overwinning Club Nxt

Lierse zeker van behoud na vierde thuisoverwinning op rij tegen Club NXT

07.04.2024

De wedstrijd begon onder hoge offensieve druk van Lierse dat Club NXT op eigen helft wist te houden. Op aangeven van Brebels kon Sow het openingsdoelpunt halverwege de eerste helft in de netten leggen. 10 minuten later profiteerde Schouterden van slordig uitverdedigen door Club NXT en kon hij makkelijk de dubbele voorsprong binnentikken. Sow wist nog enkele mooie acties te creƫren maar kon deze niet omzetten. In de tweede helft verliep het bij Lierse iets meer afwachtend, toch kon Kireev met een actie van grote klasse en een hard schot in de korte hoek de 3-0 op het scorebord toveren. Een zeer goed verdedigend Lierse moest in de slotminuten toch nog de bal uit eigen netten halen door een kopbaldoelpunt van Lenn De Smet. Eindstand 3-1, Lierse mag volgend seizoen weer aan de slag in de Challenger Pro League.