LIERWDM

Mededelingen Lierse-RWDM

28.01.2023

Morgennamiddag om 16u staat de eerste thuiswedstrijd van het jaar op het programma tegen RWDM. Hopelijk kunnen we op de steun rekenen van onze supporters in de laatste rechte lijn richting de top zes! Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld.

DONEER UW OVERTOLLIGE KERSTCADEAU’S

Het zoveelste jaar op rij een boek ontvangen? Een Secret Santa geschenk waar je niets mee kan aanvangen? Voor de wedstrijd van 2023 tegen zal er ter hoogte van de fanshop een inzamelbox worden opgesteld waar alle overtollige kerstgeschenken in kunnen worden verzameld. Deze gaan integraal naar Feestvarken VZW, een organisatie uit de Kempen die feestpakketten maakt en schenkt aan kinderen in armoede. Zo krijgt uw overtollig geschenk een tweede leven!

TICKETS

Tickets zijn nog steeds online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com/. Vanaf januari 2023 dienen alle clubs van de Pro League alle tickets op naam te zetten. De loketten openen om 14u30. Vanaf heden rekenen we om administratieve redenen, omwille van de verplichte registratie, per aankoop aan het loket een meerprijs aan van 5 euro per ticket.

PRE-PARTY DJ PROJECT A.

Wil jij deze zondagnamiddag feestelijk inzetten? Vanaf 14u30 zorgt DJ project A voor de beats achter den berg. Alle tribunes zijn welkom op deze pre-party.

 

Tot morgen op het Lisp, Pallieters!