Carre

CARRÉ DE FINANCE, NIEUWE BUSINESS PARTNER LIERSE!

17.09.2018

Eind augustus organiseerde onze club een kick-off business event om het bedrijfsleven kennis te laten maken de nieuwe structurele en commerciële visie van Lierse. (zie artikel: https://www.lierse.com/nieuws/eerste-business-kick-event-was-een-succes).

Sportieve successen worden enkel mede mogelijk gemaakt door sterke partnerships met bedrijven regionaal en nationaal.

Met trots stellen wij dan ook de firma Carré de Finance aan u voor als nieuwe business partner.
Carré de Finance is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen bij de ontwikkeling van vastgoed- en leisureprojecten aan projectontwikkelaars en investeerders. Het bedrijf is gevestigd in verschillende landen en biedt managementdiensten voor particulieren, KMO’s en zakelijke klanten aan.  Carré de Finance werkt samen met verschillende banken en financiële professionals om hun klanten een volledig servicepakket op maat aan te kunnen bieden.

Carré de Finance ondertekende de overeenkomst met de mooie woorden: ‘De visie en het beleid van het management van Lierse sluit volledig aan bij onze professionele werking. Samen mee kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst van deze schitterende volksclub is fantastisch!’
Commercieel Directeur Thomas Broeckaert is eveneens verheugd met dit partnership: ‘Carré de Finance is een organisatie van het allerhoogste niveau. Dit partnership geeft enorm veel voldoening, wetende dat elke club uit de Jupiler Pro League een firma als Carré de Finance met open armen zou verwelkomen.’

Carré de Finance zal, samen met de club, mee zijn schouders zetten onder de uitbouw van de Lierse business club, de CARRÉ DE FINANCE BUSINESS CLUB.
Hun visibiliteit valt vanaf heden eveneens te bewonderen in de business seats en, geen corner op Het Lisp zal nog ongemerkt voorbij gaan met publiciteit in elke hoek van het terrein.

Bedankt Carré de Finance voor het geloof in onze club!

carre